Osnovani smo 7.2.2016. Nika je u grčkoj mitologiji bila prelepa i graciozna boginja pobede. Naš tim teži da niže pobede kako na individualnom planu, tako i na timskom. Motivisanost i želja za uspehom su epiteti našeg poslovanja. Predstavljamo američku kompaniju koja postoji na svetskom tržištu preko 100 godina. Fabrika naših proizvoda je takođe u Americi. Poslujemo u preko 80 zemalja širom sveta i glavna satisfakcija su nam milioni zadovoljnih kupaca. Bavimo se uvozom, distribucijom i promocijom multifunkcionalnih aparata namenjenih za održavanje higijene i poboljšavanje kvaliteta života.

img
O nama

Mi smo Nika tim!.

Misija

Naša misija je da stvaramo organizaciju u kojoj će ljudi videti svoju priliku i u kojoj će zaposleni moći da realizuju svoje ciljeve i koji će deliti iste vrednosti i biti srećni, a samim tim svi zajedno, timski ćemo moći da uspešno poslujemo. Svi radimo na proširenju i razvoju, povećanju broja zaposlenih i svakodnevnim rastom broja zadovoljnih kupaca.

Vizija

Kvalitetan proizvod, zadovoljni kupci, srećni i uspešni zaposleni, tradicija poslovanja koja traje više od jednog veka su nas doveli do vodeće pozicije na svetskom tržištu. Naša odgovornost prema kompaniji je da idemo u korak sa vremenom i da pratimo i analaziramo tržište i da rastemo iz dana u dan. Proširenje poslovanja i zapošljavanje ambicioznih ljudi, otvaranje novih predstavništva, uvecavanje broja kupaca su naša vizija koja nas iz dana u dan pokreće.

Pridruži se Nika Tim-u

Saradnik u prodaji.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat.

  • Komunikacione veštine
  • Entuzijazam pri radu
  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Želja za usavršavanjem i napredovanjem
Apliciraj
Upoznajte se sa našim timom

Nika Tim.

Bojan Mihalj

Fabrički distributer-direktor

Renata Mihalj

Podrška kupcima

Rada Pekez

Menadžer prodaje

Sara Stanojev

Administrativni radnik

Teodora Ćurčić

Telemarketing

Zoran Šinko

Agent prodaje